Όροι χρήσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Όροι χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα pothitosbooks.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση βιβλία ελληνικών αλλά και ξένων εκδοτικών οίκων. Η φυσική μας έδρα είναι στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου 88&Επιδαύρου 34, 121 34, Περιστέρι, Αττική και τo τηλέφωνο μας είναι 210-5725177.

1. Πνευματική ιδιοκτησία

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο pothitosbooks.gr  και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο pothitosbooks.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση pothitosbooks@gmail.com πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

2. Προσωπικά Δεδομένα

Το pothitosbooks.gr  εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα και ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το pothitosbooks.gr  έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά).

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το pothitosbooks.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 5. Εμπορικά Σήματα

Tα λογότυπα pothitosbooks.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας μας .

6. Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες! 

  • Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημά μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς! 
  • Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στο κατάστημά μας εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς.

Στις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος :

  • σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από τα συμφωνηθέντα με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησης.
  • σε περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

 Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π). Η φόρμα βρίσκεται στο τέλος της ιστοσελίδας με τίτλο "Επιστροφές".

Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία στην εταιρεία μας κατόπιν δική σας επιθυμίας.
  • Για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβετε και να επιστραφεί στο κατάστημα μας με ΕΛΤΑ ή Courier και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά με πιο προϊόν θέλετε να αντικατασταθεί.
  • Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 5725177.